Fullservice för fastigheten

20 april 2020 william eriksson
Fullservice för fastigheten

Visst är det trivsamt och trevligt när allt är snyggt och prydligt runt fastigheten man bor i? Att både utemiljö och innemiljö är i topptrim och allt är rent och fint. Rabatter är rensade, gångar och parkeringar är sopade eller skottade, fasader är hela och rena. Då trivs man med både livet och boendet. Men sånt där görs ju inte av sig självt. Någon måste sköta om allt det där och se till att allt blir gjort när det ska göras. Ett mycket praktiskt alternativ för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är att anlita en firma som sköter hela underhållet av fastigheten. Då kan man vända sig till ett och samma företag med i stort sett alla sina fastighetsproblem och underhållsfrågor.

 

Mer än bara fastighetsskötsel

Många företag erbjuder fler tjänster än bara ren fastighetsskötsel. De kan ofta även fixa enklare byggprojekt och reparationer, både in- och utvändigt. Behövs det anläggas en ny gräsmatta och en lekpark? Inga problem, om man har anlitat en fullservicefirma. Då kan man med varm hand lämna över alltifrån projektering till inköp och luta sig tillbaka och vänta på resultatet. Och det behöver inte ta slut där. Många firmor erbjuder även andra tjänster som till exempel takläggning och omläggning av tak, skyddsjakt på störande fåglar, med mera. De erbjuder kort sagt det mesta som behövs för att hålla allt i ordning.

 

Vart ska jag vända mig?

Vill du veta mer om fastighetsskötsel i Gislaved eller få reda på vilka tjänster som finns, gå till https://gisfast.se. Där hittar du information om vilka tjänster som ett fullserviceföretag i fastighetsskötarbranschen kan erbjuda. Om den tjänst du letar efter inte finns med där, kan det vara en bra idé att ta kontakt i alla fall. Många företag i den här branschen kan även hjälpa till med andra tjänster eller berätta för dig hur du går vidare.

Fler nyheter