Byt alla lysrör till led ljus

13 oktober 2020 patrick pettersson

Har er arbetsplats sett över all elektricitet ni förbrukar? Har det uppgraderats till smartare belysning? I många äldre lokaler finns ännu blinkande lysrör som inte bara irriterar. Utan som även drar extra mycket el och påverkar miljön negativt. Du tror kanske att det är ett skämt – men tyvärr inte.

I takt med att de gamla lysrören slocknar är det en god affär både ekonomiskt och miljömässigt att byta till led lysrör. Klarar era armaturer det eller bör ni se över hela belysningslösningen på företaget? Kanske är det så att ni även kan höja kvaliteten på arbetsmiljön genom att skapa bättre belysningsergonomi i era lokaler.

 

Att investera långsiktigt 

När du ser över hela belysningen på arbetsplatsen kommer du märka att det blir en ordentlig investering. Den kommer att synas i det ekonomiska. Samtidigt är det en långsiktig investering då kostnaderna för ljus kommer bli lägre och personalen kommer att må bättre. En effekt av bättre belysning är att man ser bättre och därmed löper mindre risk att få huvudvärk under dagen.

Är det led lysrör ni behöver eller finns det bättre lösningar för allmänbelysning idag? Hur punktbelyser ni de olika arbetsplatserna? Behövs det olika typer av belysning vid varje arbetsplats? Har ni även en önskan om punktbelysning eller mysbelysning som skapar stämning?

 

 

Ska det vara snyggt eller praktiskt?

Tar ni in en firma som hjälper er att se över hela lösningen vad gäller ljus på företaget så får ni en komplett och genomtänkt lösning. Vilka värdeord är viktigast för er i en investering? Ska det vara hållbart, funktionellt, snyggt eller bara miljövänligt? Ska det vara alla de sakerna?

Ta hjälp av en professionell leverantör som lyssnar in på era behov och önskemål. Ser hur ni arbetar i vardagen, analyserar era lokaler och förutsättningar. Och därefter skapar en komplett och genomtänkt lösning för allt ert ljus.

Fler nyheter