Akuttandvård i Odenplan när nöden kräver

16 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Man vet aldrig vem man kan råka stöta på när man är ute och promenerar på Stockholms gator. Det vanliga är förstås att man träffar trevliga och snälla människor, men har du otur kanske du råkar gå slå till axeln på en aggressiv man med kort stubin och som dessutom vaknat på fel sida den här morgonen. Det är exakt vad du gör i det här exemplet. I höjd med att du passerar Odenplan råkar du alltså gå in i den sista mannen du borde stöta på i Stockholm.

Mannen är inte ute efter att höra dina ursäkter utan höjer sin högerarm. Som en blixt från klar himmel känner du plötsligt smärtan av hans knytnäve mot din mun. Innan du ens hinner reagera ligger du marken, och bredvid ditt ansikte ligger tre utslagna tänder. Resten av kroppen är okej. Vad gör du nu? Ja, tänderna är förstås en prioritet. Därför borde det första du nu bör tänka på vara att försöka lokalisera en tandläkare som har en klinik för akuttandvård i Odenplan.

 

Akuttandvård odenplan

 

Tandläkarbesöket kan inte vänta

Akuttandvård kallas akuttandvård av en orsak. Att det är tandvård som är akut. Det gör fruktansvärt ont i munnen och tänderna just nu. Det är nu du behöver hjälp. Du hade naturligtvis otur att du stötte på den här aggressiva mannen idag, men du hade tur i oturen att det skedde just på Odenplan. Eftersom det är ett område i Stockholm som är lite berömt för att det finns tillgång till just akuttandläkare. Åtminstone säger Google så.

Hur du vill ta kontakt med tandläkaren får du själv bestämma. Du kan ju såklart springa in på receptionen med din blodiga mun och dina tänder i handen och kräva en tid direkt. Men lite schysstare kanske det är att googla fram numret först och meddela att du är på väg.

Fler nyheter