Det finns lediga båtplatser i Stockholms skärgård!

28 juni 2019 jonas olsson
Det finns lediga båtplatser i Stockholms skärgård!

Ja, det är faktiskt så att ett femtiotal nya båtplatser är på gång att anläggas i Vaxholm. Därför finns det nu en sällsynt chans för den snabbe att hinna före alla andra och lägga vantarna på en attraktiv båtplats i Stockholms skärgård. Resvägen från Stockholm är kort, eftersom marinan är så centralt belägen som möjligt. Efterfrågan på platser är stor, så det är först till kvarn som gäller för intresserade båtägare.

 

Båtplats med service

Platserna har pontoner i helbetong med y-bom på samtliga. Båten får vara max. 33 fot lång. De som hyr en båtplats kan välja mellan sommar- och vinterplats, eller boka båda. Helårskunder prioriteras i första hand. Det finns mycket service man kan få om man vill. Det som normalt ingår i båtplatsen är hantering, bottentvätt, bockar och stöttor.

 

Hjälp vid skador

Skador vill man ju helst slippa på sin båt, men om olyckan ändå skulle vara framme finns det hjälp med lagning i närheten av båtplatsen. Du får båten reparerad av ett professionellt företag, där folk är specialister på båtbyggande och varvsarbeten. De fixar fram de delar som behövs och monterar dem åt dig. Du slipper också onödigt krångel, eftersom företaget har kontakter med de flesta försäkringsbolagen. Så du kan bara utan bekymmer njuta av svensk natur och skärgårdens skönhet.

 

Slipp underhållsarbetet på din båt

Om du inte tillhör dem som vill fixa allt på din båt själv utan bara vill åka ut på det glittrande vattnet och njuta, finns det tillgång till service av alla de slag. Förutom att få utfört vanliga reparationer på din båt kan du även köpa tillbehör och få dem monterade. Du kan också välja andra tjänster för båten, som t.ex. bottenmålning, polering, städning och allmän översyn. På vintern finns det möjligheter till täckning och krympfilm. Stöldmärkning och larm går också att ordna.

Fler nyheter