Skapa hemtrevnad med rätt konst

15 april 2019 Marie Långström
Skapa hemtrevnad med rätt konst

För att ditt hem ska kännas som just ett hem behöver du fylla det med sådant du tycker om och som ger dig den där känslan du vill ha i varje rum. Du vill också att dina gäster ska kliva in i ditt hem och drabbas av en wow-känsla samtidigt som de känner sig hemma. Du uppnår den effekt du vill ha med möblering, ljussättning, växter och – förmodligen viktigast av allt – konsten på dina väggar.

Kanske vill du pryda dina väggar med vackra motiv av landskap eller människor, motiv som kan berätta en historia eller trigga igång betraktarens fantasi. Kanske vill du i rummet intill skapa en suggestiv stämning med abstrakta målningar som inbjuder till egna berättelser och diskussioner, skapar en lekfull och kreativ atmosfär eller bara inbjuder till sinnesro.

För dig med stora väggytor kan det vara oerhört effektfullt att låta en enda stor tavla dominera hela rummet. En annan möjlighet är att använda sig av ett konstverk som istället är uppdelat på flera dukar. Det ger konstverket ytterligare dimensioner och går att anpassa efter lokalens förutsättningar.

Det kan kännas överväldigande att leta konst till hemmet genom att gå från galleri till galleri utan möjlighet att få överblick över alla valmöjligheter. Köper du dina tavlor online undviker du den stressen och kan istället i lugn och ro botanisera bland alla de oljemålningar My New Art har att erbjuda. My New Art samarbetar direkt med konstnärer som arbetar med oljefärg, dukar och ramar av allra högsta kvalitet. Med några enkla klick kan du inom några dagar ha unik handmålad konst att dekorera dina väggar med. Det har aldrig varit enklare att skapa ett hem att trivas i!

 

Fler nyheter