Se till att synas

14 maj 2020 william eriksson

Hur marknadsför du ditt företag? Förhoppningsvis bra och mycket, frikostigt, eller? Det där ed reklam må vara en av de större utgifterna i en företagsbudget men det är också den utgift som genererar det allra mesta av din inkomst. För syns du inte så finns du inte. Har du sett att det finns galet praktiska och snygga Frigolitskyltar för Företag? Ett så lätt material som frigolit utgör kärnan i en skylt som sedan kläs med plexiglas eller liknande i önskad färg och form. Den kan du ha på fasaden men även inne i en butik eller i ett kontorslandskap.

 

Låt fantasin spruta

Ja eller hur, visst är det helt fantastiskt att kunna göra frigolitskyltar för företaget. Tänk dig att du ska på en mässa, exempelvis. Du kan ju göra en mastodontversion av din produkt så att din monter syns från alla håll. Eller skapa en kloning av dig själv i form av en frigolitskylt, så står du i montern även om du springer iväg för att köpa lite kaffe. Du kan så klart även skära ut din logotyp och ställa den som en snygg skylt i kassan, eller framför en display eller skyltning i butiken. Finns du i en större galleria så behöver du säkerligen skylta lite här och där.

 

 

Visa ditt företag i 3D

När du gör en företagsskylt i frigolit så syns du liksom i 3D. Du skär ju ut loggan med ett djup istället för att bara köra 2D på en vanlig skylt som alla andra. Så mycket snyggare och mer stylish du kommer bli än dina konkurrenter. Med en frigolitskylt som marknadsför ditt företag är du i tiden och du är tydlig och attraktiv. Och genom att kärnan i frigolitskylten är just frigolit så blir den inte heller tyngre, även om du gör den större. Så hur stor vill du ha?

Fler nyheter