Rätt biltrailer gör ditt liv enklare

09 oktober 2019 patrick pettersson
Rätt biltrailer gör ditt liv enklare

Det finns tillfällen i livet när man vill ta med sig något speciellt eller behöver flytta på något. Många gånger ryms inte detta något i en vanlig personbil och få har tillgång till lastbil och utbildad chaufför. Att anlita en professionell transportfirma kan bli dyrt och troligen behöver du en mer långsiktig lösning på ditt fraktbekymmer. 

Det är nu du behöver ta saken i egna händer och skaffa dig en trogen följeslagare som gärna hänger på. Det är nu du behöver ordna ett ordentligt släp – och lyckligtvis finns det flera typer av biltrailers att välja på.

 

 

Fundera på dina transportbehov


Båtar, cyklar, snöskotrar, trädgårdsskräp och byggmaterial, listan över saker som man vill ta med sig kan göras oändlig. Ibland vet du precis vilket transportbehov du har, som att ta med trialcykeln runt på olika tävlingar eller flytta båten till bästa fiskevattnet. 

 

Ibland behöver du en biltrailer som fyller ett mer allmänt behov som att köra till tippen, flytta grejer till sommarstugan eller hämta bord och stolar till kräftskivan. Livet kan helt enkelt bli både lättare och mer mobilt med hjälp av rätt släp.

 

Oavsett vilka behov du har behöver du en biltrailer som du kan lita på och som tar både dig och dina saker hela vägen fram. 

 

Erfarenhet ger hjälp på vägen


Mohlin Trailers Sundsvall har ett brett utbud av biltrailers och har stor erfarenhet av vad som krävs för trygga transporter. Ska ditt släp vara bromsat eller obromsat? Behöver du en täckt trailer eller räcker det med en gallervagn? Vilken hastighet gäller med släp? Den här typen av frågor är viktiga att ställa och skönt att få prata med ett proffs om.

 

Så dagens tips är att fundera igenom dina transportbehov och hitta en lösning en gång för alla. Vad är viktigt för dig att kunna ta på släp genom livet? 

Fler nyheter