Ohändig med herrans massa idéer?

20 maj 2020 jonas olsson

Är du en sådan där med 1000 idéer om hur du ska fixa och göra om hemma, men med tummen mitt i handen? Du kanske tänker att hyllan ska göras om si, köket så och ett rum ska rivas för att flyttas… Jo, är man en kreativ person ploppar idéerna upp i huvudet på en som svampar ploppar upp ur jorden på det hemliga, bästa kantarellstället. Är man någorlunda händig hinner man möjligtvis med att iscensätta någon eller några av alla sina idéer varje år. Eller decennium. 

 

Know how och effektivitet

Men är man istället den personen med tummen alldeles precis mitt i handen blir det svårare. Idéerna hopar sig, fast ingenting blir uträttat. Eller så blir det kanske visst uträttat, men det blir helt fel. En byggnadsteknisk katastrof måhända. Låt dina idéer komma till liv på rätt utfört sätt – anlita ett proffs! Ett byggföretag i Örebro är förslagsvis Cullbrands Bygg AB. En riktigt bra snickare kan lyssna på dina tankar och förstå dem. Hen vet hur allt ska göras, har både know how och rätt verktyg, och jobbar dessutom otroligt mycket snabbare än vad tummen mitt i handen-personen skulle ha gjort.

Vad blir egentligen dyrast?

Några kanske nu invänder med att “det är mycket dyrare att anlita ett byggföretag”. Jovars, åtminstone vid första anblicken. När man sedan summerar det hela kommer allt i ett annat ljus. För den kreativt ohändige som inte gör något blir resultatet: inget gjort! För den kreativa som trots sin ohändighet gör något blir resultatet: fel utfört, måste göra om! Första alternativet är visserligen gratis, men tråkigt och utan resultat (dock dyrt att slösa bort sitt liv på tråkighet, kan tyckas). Andra alternativet blir ju, jämfört med att anlita proffs, dyrare i längden. Så ta ditt förnuft till fånga och ta hjälp av ett kunnigt företag inom byggbranschen.

Fler nyheter