Kostymer för alla tillfällen

15 juli 2019 jonas olsson
Kostymer för alla tillfällen

Att ge ett gott första intryck är otroligt viktigt både i privatlivet och i den professionella sfären. Oavsett om det är ett viktigt affärsmöte, en dejt, skolavslutning eller arbetsintervju kommer man långt med hjälp av kläderna. Att klä sig rätt för tillfället är ofta en klar fördel vid första mötet. Väljer du en skräddarsydd kostym kommer den garanterat att passa perfekt och brukar också vara av högre kvalitet. Det går även att skräddarsy maskeradkostymer för alla festtillfällen. 

 

 

Uthyrning av kostymer

Kostymer kan behövas vid alla möjliga tillfällen som exempelvis på bröllop, teater, film eller maskerad. Det finns kostymuthyrning i Stockholm som erbjuder sig att hyra ut historiska kostymer från flera tidsepoker och som passar perfekt till maskeraden eller festen. Ett brett utbud av dräkter för både herr och dam från tidsperioder som 1700-talet, 1800-talet och 1920-talet, bland annat. Alla kostymerna är unika i sitt slag och det är endast en tillverkad av varje. Välj mellan ett brett utbud av olika färger, passformer och tyger. Det bästa är att besöka ateljén som hyr ut kostymerna för att prova vilken du gillar mest och som passar bäst. På det sättet kan du få en klar bild över färger, mönster och material. 

 

Företagsfester och event

Uthyrning av kostymer passar också utmärkt för företagets fester och event. Varför inte planera nästa firmafest i Great Gatsby-anda från 1920-talet? De anställda kommer garanterat tycka att det är annorlunda och roligt, och det sätter lite krydda på festen. Verksamheten som hanterar kostymuthyrning i Stockholm har kapacitet att hyra ut flera hundra kostymer till samma sällskap. Oavsett tillfälle är det ofta roligt att klä ut sig och varför då inte hyra kostymen istället för att köpa den? Det kan spara pengar och dessutom slipper den ligga och samla damm i garderoben efter festen. Den kommer istället till användning och medför nöje för nästa maskerad-glada person. 

Fler nyheter