Köp online här för en klädsam solbränna året runt

04 mars 2021 william eriksson

Brukar du må bättre när du fått lite färg? Brukar du känna dig lite piggare, lite friskare, lite vackrare, när du inte är vinterblek? De flesta av oss gör det. Dels för att det är skönt att vända ansiktet mot solen, när de första  strålarna kommer på våren, dels för att du faktiskt får påfyllning av D-vitamin som är bra för välmåendet. 

Lite brunare ton gör att ansiktet får mer liv, men hur ska man åstadkomma det när solen inte lyser? Svaret är brun utan sol, köp online här och upptäck hur du kan få den där känslan av välbefinnande året runt.

 

Säkrare än solstrålar, brun utan sol

Fler och fler är medvetna om att solens strålar inte bara är bra. De kan också vara skadliga, och i värsta fall orsaka hudcancer. Lite lagom solning brukar inte vara farligt, men alla har olika förutsättningar och en del tål inte sol lika bra. Många har känslig hud och svagare pigmentering och bör därför vara försiktiga i solen. 

Förutom risk för hudsjukdomar, finns också risken att huden blir uttorkad och rynkig i förtid. Försiktig solning är därför att rekommendera. Därför är en produkt som brun utan sol perfekt för den som ändå vill ha lite färg.

 

Många märken och prisklasser

Det finns en mängd olika produkter inom brun utan sol och det de har gemensamt är att de ger en lätt solbränna efter applicering. En naturlig färg, som om man suttit i solen en stund, utan dess skadliga verkan. Färgen framträder gradvis och vill man ha starkare färg kan man upprepa behandlingen. 

Börja med att rengöra huden, för att få en jämn färg, och börja med ett tunt lager första gången för att se effekten. Man kan smörja in hela kroppen, men glöm inte att tvätta händerna direkt efteråt, för att slippa få bruna handflator.

Fler nyheter