I Fords begynnelse

19 maj 2020 william eriksson

Året var 1980 då T-forden såg dagens ljus. Den allra första bilen som byggdes på löpande band och producerades i 19 år. Många år har gått sedan dess men Ford är fortfarande ett stort märke att räkna med. Idag finns det mång olika modeller av bilen för att passa alla olika typer av behov. Minstingen, den lilla Fiestan som passar bra för stadskörning och kortare sträckor, är bensinsnål och snabb i vändningarna. Lite för lite bagage utrymme för den som tänkt sig att packa flera resväskor. Vill man ha lite större bagageutrymme så får man alltså gå upp till nästa storlek.

Framtidens bilar

Givetvis finns även framtidens bilar representerade hos Ford. Hybrider som erbjuder dig att gå över till bensin så att batteriet kan laddas. En av dessa modeller är mondeo. Ford har även bilar som går endast på el, så kallade elbilar. Så nu gäller det bara att välja. Vill man vara miljövänlig eller är det andra saker som styr. Nuförtiden ska man inte bara välja bland det där vanliga som färg och extra finesser. Nu måste man även välja vilken typ av bränsle som bilen ska ta sig fram på. Vill man ha mera information kan man besöka en fordverkstad i stockholm som exempelvis https://www.vallentunamotor.se/.

 

Finansiering

Om man inte har tänkt att betala av bilen på en gång så finns det två sätt att finansiera bilen.Nummer ett: Att man lägger en handpenning och sedan bestämmer hur många år man vill ha på sig för att återbetala resterande summa. Nummer två: Om man redan har en bil så kan man lägga den som handpenning på bilen och sedan börja betala av det som bytet inte täcker. För den som inte har handpenning eller en bil att betala handpenningen med får man hitta andra lösningar. Man kan exempelvis leasa bilen under ett till tre år.

Fler nyheter