Hattar, kepsar och mössor är snygga och användbara, sommar som vinter

08 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Hattar, kepsar och mössor är huvudbonader som kan bidra med allt från värme och solskydd till en smidig lösning då man har en riktigt dålig hårdag. Utöver deras goda egenskaper så kan huvudbonader dessutom komplettera en look och göra att man ser riktigt bra ut. Det finns huvudbonader i många olika stilar och färger, vilket gör att man med högsta sannolikhet kan hitta en som kan hjälpa till att lyfta den stil man har. 

Håll huvudet varmt på vintern och svalt på sommaren

Eftersom mycket av den värme vi har i kroppen lämnar via huvudet så är en huvudbonad något som kan hjälpa till att hålla kvar värmen under kalla dagar. En mössa är i regel det mest effektiva alternativet, men det finns även kepsar och hattar som kan hjälpa en att hålla värmen. Till exempel kan filthattar och Flat Caps ha en värmande effekt under kalla dagar. 

high5shop

Stråhattar kan å andra sidan vara väldigt sköna att bära en riktigt varm dag. Tack vare deras lätta och luftiga konstruktion skyddar den mot starkt solljus utan att värmen stängs inne. Det samma gäller kepsar, framförallt Trucker kepsar eftersom de har ett slags nät på baksidan som släpper igenom extra mycket luft. Skärmarna på kepsar och breda brätten på hattar är såklart väldigt praktiska då de skyddar ögonen från att bländas av solens starka strålar.

Kepsar, hattar och mössor online

Genom att beställa sin nya huvudbonad på internet så kan man i lugn och ro leta fram sina nya favoriter. Webbutiker kan i regel även erbjuda bättre priser jämfört med fysiska butiker eftersom de sällan har lika höga kostnader för bland annat lokal och personal. På https://high5shop.se/ hittar man ett brett sortiment av kepsar, hattar och mössor för olika smaker och behov. Produkterna är av hög kvalitet samtidigt som de har mycket förmånliga priser. Sist men inte minst så är det såklart skönt att få produkterna smidigt levererade hem till dörren.

Fler nyheter