Alla är vi olika

19 maj 2020 jonas olsson

Det finns inte två kroppar som är lika, dessutom förändras våra kroppar över tid. På grund av ålder, träning, kost, skador, operationer, graviditet med mera, utsätts kroppen för påverkan som kan få den att plötsligt börja agera annorlunda än tidigare. Någon som kanske tränat mycket i hela sitt liv, kan upptäcka att en del av kroppen börjar gå sin egen väg när det gäller exempelvis fettansamlingar. Funderingar över en fettsugning kan börja gro, även hos någon som aldrig kunnat tänka sig det tidigare.

 

En enhetlig kropp

Kroppen är en lustig varelse. Med tanke på hur många byggstenar kroppen består av, så är det egentligen mer fantastiskt när allt fungerar som det ska, än att något går fel ibland. En fettansamling på ett område som inte verkar tala samma språk som resten av kroppen, är inte ett allvarligt problem på något sätt. Men för den som råkar ut för det kan det vara förknippat med en hel del irritation och till och med innebära att det blir en negativ påverkan av vardagen. Om det sker så är det dags att kontakta en klinik för en utredning gällande fettsugning.

 

 

Lösning av problem

En fettsugning är ett förhållandevis litet ingrepp och fettsugning pris, som exempelvis hos https://devita.se/, kostar från 25.000 kronor och uppåt. Det är egentligen inte mer än ett par utlandssemestrar eller skidresor. Men lider man mycket av en lokal fettansamling kan det bli en sån skillnad efter en operation så man får njuta varenda dag i resten av livet. När det blir lokala fettansamlingar så spelar det inte någon roll hur mycket man går på dieter eller tränar, för området behåller likväl högre fetthalt än övriga kroppen. Punktinsatser inom träning som förespråkas, påverkar endast musklerna och inte fettcellerna. Så vill man ha en beständig förändring är det en fettsugning som behövs istället. 

Fler nyheter